От няколко седмици някои от най-добрите баскетболисти в света са изолирани в Disney World в Орландо, Флорида, където трябва да се доиграят останалите мачове от сезона в NBA.

Лу Уилямс, NBA, посещението на стриптийз бар и обвиненията срещу баскетболиста

Баскетболистът и стриптийз баровете

Какво наистина е правел Лу Уилямс там

Мерките за сигурност са високи, като към момента дори най-близките хора на играчите нямат право да ги посещават. Излизането от така наречения балон също е забранено. Позволява се само при определени случаи, а вече видяхме и до какво може да доведе това.

Идеята за изолация, която те отделя от близките ти, едва ли се нрави на всички, но те трябва да проявят професионализъм. Оказва се обаче, че на Пейдж Спиранак това би ѝ харесало.

В подкаста си Playing A Round любимата ни голфърка казва, че би се насладила на подобна изолация. Спиранак коментира и телефонната линия, създадена за сигнали, свързани с нарушения в балона в Орландо.

Пейдж Спиранак, Playing A Round и признанието на голфърката, че играе без бельо

Защо Пейдж Спиранак играе голф без бельо

Сещаме се за няколко причини, но те не са верни

Пейдж Спиранак казва, че ако е поставена в подобна ситуация и не харесва някого, би го издала на момента. Дори се пошегува, че за да се забавляват баскетболистите сигурно постоянно отварят порно сайтове, пише New York Post.

Пейдж Спиранак, Playing A Round и защо е яла и продължава да яде бебешка храна

Защо Пейдж Спиранак все още яде бебешка храна

Може да прави каквото си поиска

Ако пита Лу Уилямс, той сигурно ще каже би предпочел пилешки крилца (шегата си я бива, нали).