Странно е как един голфър може да много известен, без дори да се състезава на професионално ниво. Или пък кариерата му да е преминала на най-високо ниво.

Пейдж Спиранак, Тайгър Уудс и двете големи причини да е по-популярна от колегата си в Instagram

Двете големи причини, поради които хората харесват Пейдж Спиранак

Самата тя ги изтъква

Е, може, когато се казваш Пейдж Спиранак. 29-годишната американка е сред най-популярните личности в света на голфа, като в Instagram последователите ѝ са над 3 милиона. През 2018 г. тя се снима във секси фотосесия за Sports Illustrated Swimsuit.

А сега бе обявена от Maxim за най-секси жена на годината. И да, Пейдж е на корицата на списанието с предизвикателно разкопчана бяла риза, но (за радост) това не е единствената секси снимка.

Пейдж Спиранак сменя няколко визии, като общото между тях е, че дрехите не са особено много. А и винаги са "съвсем небрежно" разтворени. От късо сако с дълъг ръкав до червен цял бански в стил "Спасители на плажа".

Оказва се, че Спиранак е първата спортистка, която бива обявена от Maxim за най-секси жена на годината. Победата обаче не е била никак лесна, защото се е справила с конкуренцията на дами като Меган Фокс, Кайли Дженър, Оливия Родриго и Ана де Армас.

През изминалата година изпълнителката Теяна Тейлър бе обявена от списанието за най-секси жена, докато през 2020 г. традицията бе прекъсната заради пандемията. Но някои от предишните победителки са Оливия Кулпо (2019 г.) и Кейт Ъптън (2018 г.). 

Всеки, който е хвърлял (минимум) един поглед на профила ѝ в Instagram, знае, че Пейдж обича да провокира с избора си на облекло. Дори когато играе голф. Пред Maxim тя споделя, че не се опитва да дава пример на останалите жени, че по този начин трябва да търсят внимание.

Не, тя иска да отправи посланието, че жените могат и трябва да носят това, което искат. Без значение дали това се харесва на хората. Допълва и че когато носи по-малко или по-изрязани дрехи, се чувства по-свободна в движенията, които прави.

Интересното е, че като дете Пейдж е била запалена по художествената гимнастика и е мечтаела да се състезава на професионално ниво. Но астмата и проблеми със скалпа, заради които косата ѝ е падала, са довели до много подигравки от останалите момичета.

Пейдж Спиранак казва, че те са я тормозели толкова много, че за един неин рожден ден дори са изхвърлили тортата, която тя е донесла, за да почерпи, пред очите ѝ. В крайна сметка, не това я спира от мечтата ѝ, а фактът, че в ключови моменти получава тежки контузии.

Преди да открие голямата си любов в лицето на голфа се е опитала да тренира и тенис. Самата Спиранак споделя, че не е можела да повярва, че именно тя е избрана за най-секси жена на годината от списанието.

Пейдж Спиранак, мачът между Логан Пол и Флойд Мейуедър и премеждията, които е имала

Когато искаш да гледаш Пол срещу Мейуедър, но съседите правят секс

Пейдж Спиранак е имала премеждия

В Instagram тя пише още, че за нея да бъдеш секси означава да си уверен и да се чувстваш комфортно в собствената си кожа.