Името Феликс Шелберг може би не ни говори нищо. Но ако кажем PewDiePie, тогава вероятно ще се сетим, че става дума за един от най-известните хора в интернет.

Шведският влогър и комик има над 99 милиона абоната в YouTube, а видеата, които публикува, събират десетки милиони гледания. И това, разбира се, е свързано не само с голяма слава, но и със сериозни финансови постъпления. Състоянието на Шелберг се оценява на близо 30 милиона долара.

Освен на онлайн кариерата си, шведът от години е отдаден и на своята голяма любов - красивата Марция Бизонин, която се подвизава като инфлуенсър, но славата й е доста далеч от неговата.

Точно осем години след деня, в който се виждат за първи път, двамата узакониха любовта си на изискана сватба в Лондон, за която влогърът похарчи част от милионите си и със сигурност не съжалява.

Церемонията се проведе в понеделник, 19 август, в голяма ботаническа градина в английската столица, в която има специално обособена зала за подобни събития.

Мястото е повече от красиво, както и самите младоженци. Сватбата е стилна и изискана, но не и голяма и разточителна. Гостите са били само от най-близкото обкръжение на Феликс и Марция, пише Daily Mail.

Двамата споделиха кадри от сватбата в профилите си в социалните мрежи. Влогърът написа: "Женени сме! Аз съм толкова щастлив, колкото никога не съм бил. Късметлия съм да споделя живота си с тази невероятна жена."

Кои са най-високоплатените влогъри в YouTube през 2018 г.

Кои са най-високоплатените влогъри в YouTube през 2018 г.

8-годишно момче начело, Логан Пол почти изпада от топ 10

"Чувствам се най-щастливият човек на света и съм изпълнена с любов. Невероятно е, че мога да нарека Феликс свой съпруг до края на живота си", отвърна булката в своя профил.