Пенелопе Крус зарадва феновете си за празниците с нова провокативна снимка, на която позира по бельо и без горнище. 48-годишната актриса изглежда феноменално на корицата на испанския брой на списание Dust. Тя не пропусна да сподели великолепната снимка с последователите си в Instagram. На изображението Пенелопе е покрила гърдите си с ръце.

Актрисара гледа съблазнително през рамо в камерата, като дългата тъмна коса на звездата от "Паралелни майки" се спуска по голия й гръб.

Много от феновете ѝ останаха безмълвни от красотата на Пенелопе и просто коментираха с пламък и влюбени емотикони. Други обаче успяха да напишат няколко ласкави думи.

"Как все още си най-красивата жена на света?", отбелязва един. Втори добавя: "Ти си абсолютно зашеметяваща! И талантлива! И вдъхновение с твоя активизъм за хората, животните и планетата."

Пенелопе Крус, Моника Крус и как изглежда сестрата на испанската актриса

По-малката сестра на Пенелопе Крус - секси и талантлива, също като нея

Коя е Моника Крус

Пенелопе Крус впечатлява с външния си вид не само от кориците не различни списания. Наскоро спечели похвали за шикозния си стил, докато рекламира най-новия си филм L'Immensità.

Снимка 600808

Източник: GettyImages

На представянето на френско-италианската драма в Cinema Pathé Beaugrenelle на 13 декември в Париж, Пенелопе беше облечена в къса мини рокля на Chanel, изработена от характерния за тях материал от туид в въгленовосив цвят с широк кариран принт и големи копчета.

Пенелопе Крус, Vogue Испания и колко добре изглежда актрисата на корицата на списанието

Пенелопе Крус - уверена, искрена и много секси

Какво сподели пред Vogue Испания актрисата

Стилист на Пенелопе е Кристина Ерлих. Други нейни известни клиенти са Тина Фей, Анна Кендрик, Ейми Адамс, Марго Роби, Приянка Чопра, Бри Ларсън, Лена Дънам, Джулия Луис Драйфус, Манди Мур и Тейлър Шилинг.