През седмицата стана ясно, че Патрик Демпси е обявен от списание People за най-секси мъж за 2023 г. Титла, с която миналата година се окичи Крис Евънс.

Патрик Демпси и провъзгласяването му за най-секси мъж на годината от списание People

Ето кой е най-секси мъжът на годината

Честито на победителя

Това ни накара да се разровим малко в личния живот на актьора от "Анатомията на Грей", за да разберем какво се случва с него. 

Патрик Демпси се запознава със съпругата си Джилиян Демпси през 1994 г. когато е бил клиент в нейния фризьорски салон. Искрата между тях пламва бързо и през 1999 г. решават да се оженят.

Въпреки че имат три деца, бракът им не е само цветя и рози, като преминават и през трудни моменти. Като този през 2015 г., когато самият Патрик Демпси признава, че са били на ръба да се разделят, пише People.

Всъщност те се разделят и Джилиян дори подава документи за развод. Но след една година, прекарана терапия за двойки, успяват да заздравят отношенията си.

Актьорът споделя, че още от запознанството си Джилиян е флиртувала с него, а първата им среща се състои в дома на Патрик. Три месеца по-късно двамата вече живеят заедно.

Самата Джилиян може да не попада под светлините на прожекторите като съпруга си, но бизнесът ѝ се развива много добре. През 1998 г. продава фризьорския си салон, но оттогава работи с много известни личности и филмови продукции.

анкета

Кого от мъжете, избрани от People през последните години, намирате за най-секси?

Виж резултати

Патрик Демпси 25.7%

Крис Евънс 23.5%

Пол Ръд 2.1%

Майкъл Б. Джордан 5.9%

Никой от тях не ми е секси 42.8%

Сред актрисите, които ѝ са се доверявали през годините, са Кристен Стюарт, Кейт Уинслет и Ема Робъртс. Гримът е същинската страст на Джилиян като тя основава цели два свои бранда за грим.

Снимка 641522

Източник: GettyImages

Първият е Delux Beauty, а вторият - Jillian Dempsey, се появява през 2014 г., като той се различава от първия с факта, че продуктите в него са веган и не са тествани върху животни.

Софи Търнър и Пелегрин Пиърсън - това ли е новият мъж в живота ѝ

Новото гадже на Софи Търнър - аристократ с милиони наследство

Актрисата продължава живота си

Патрик Демпси и Джилиян имат три деца. Най-голямата им дъщеря Талула се ражда през 2002 г., а няколко години по-късно семейството им се разраства още повече с раждането на близнаците Дарби и Съливън (16 г.).