Миналата година Парис Хилтън сподели, че повечето й бивши приятели невинаги са били добри с нея, но без да изпада в подробности. Тези дни наследницата на империята Хилтън разкри, но вече в детайли, ужасяваща история от времето, когато е била тинейджър. И за пореден път ни убеди, че зад широките усмивки и звездното излъчване често се крият тежки истини.

Парис Хилтън, насилието, връзките и какво е преживяла в миналото

Насилието, през което Парис Хилтън преминава

"Бях душена, бях удряна..."

В момента 39-годишната Парис лобира за приемането на нов закон за младежките центрове и именно по време на изслушването в съда на щата Юта, разказва, че е била тормозена психически и физически в психиатричния център за младежи Provo Canyon School.

Когато Парис е на 17 години, родителите й я изпращат там за 11 месеца. По нейни думи в центъра тя е била бита от служителите, принуждавана е да пие неизвестни хапчета и за наказание е била изпращана в карцер без дрехи.

Целта на законопроекта, за който се бори тя, е да се засили контролът над младежките центрове за лечение, особено по отношение на поддържането на дисциплината в тези места.

И след емоционалните показания на Хилтън и на други потърпевши, мярката е приета единодушно и отсега нататък всички наказания, които се прилагат в тези институции, трябва да се документират.

Пред репортери Парис обещава, че това ще е "само първата стъпка". Според нея законът ще помогне на много деца. Но понеже очевидно има какво още да се прави, тя няма да спре, докато промяна не се случи, уточняват от The Canadian Press.

Всъщност, за първи път Парис споменава за травмата в документалния си филм This is Paris, който може да бъде гледан в YouTube канала й от септември 2020 г.

Майкъл Джексън, Парис, Принс Майкъл I, Принс Майкъл II и как изглеждат децата на певеца днес

Как изглеждат децата на Майкъл Джексън днес

И какви ги вършат рожбите на Краля на попа

Онлайн премиерата му накара и други известни личности да споделят подобни преживявания, включително и дъщерята на Майкъл Джексън - Парис Джаксън, но от друг пансион, в който живее две години.