Може и да останем изненадани от този факт, но в момента Памела Андерсън живее сама в старата ферма на баба си и дядо си на остров Ванкувър. Тям тя е заобиколена от петте си кучета, любимите си книги, градината и морето.

Pamela, a love story и първи трейлър на документалния филм за Памела Андерсън на Netflix

Истинската история на Памела Андерсън

Какво да очакваме от Pamela, a love story

"Сега, когато съм сама, живея по-романтичен живот, отколкото когато бях обвързана", споделя актрисата, която има пет брака в живота си. Освен за Томи Лий, тя се жени веднъж и за Кид Рок, два пъти за Рик Саломон и веднъж за Дан Хейхърст, с когото бракът им продължава по-малко от година и приключва през 2021 г.

Връщайки се към най-бурната си връзка - тази с Томи Лий, за началото ѝ Памела Андерсън казва, че двамата просто са искали да имат бебета и да бъдат заедно завинаги. За нежните, за бурните моменти в брака им, както и за любовта им към двамата им сина Брандън (26 г.) и Дилън (25 г.) тя пише в мемоарната си книга Love, Pamela.

В нея Памела Андерсън разкрива, че връзката ѝ с Томи Лий може би е била единственият път, в който е била истински влюбена. Сватбата им през 1995 г. на плажа в Канкун, на която тя е по бански, а той по шорти, предизвика много заглавия в медиите и преследвания от папараци. "Забавлявахме се и правилото ни беше да няма правила", пише актрисата за брака си с Томи Лий.

Кражбата на касетата със секс записи на двойката обаче усложнява живота им. "Това съсипа живота ни, като започна от нашата връзка - и е непростимо хората до ден днешен все още да си мислят, че могат да спечелят от такова ужасно преживяване", споделя Памела Андерсън. Тя твърди също, че никога не е гледала записите от касетата, пише People.

Стресът от ситуацията си казва думата и в един момент ги смазва. Актрисата пише в книгата си, че една вечер през 1998 г. съпругът ѝ Томи Лий извива ръката ѝ, докато тя държи седеммесечния Дилън, а малко по-големият им син Брандън си играе наблизо. След това Томи Лий дори удря Памела Андерсън в стената. Тогава тя изпада в паника и звъни на 911. Като резултат от това Томи Лий излежава шест месеца в затвора. "И нашият ад започна", пише още актрисата.

По-късно Памела Андерсън подава молба за развод, като за този период от живота си не крие, че е най-лошият и най-трудният. "Бях смазана. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но трябваше да защитя децата си", разказва в книгата си.

Памела Андерсън, Pamela, a love story и кога да очакваме документалния филм за актрисата

Цялата истина за Памела Андерсън

Ще я научим в документалния филм за живота й

Сега, повече от две десетилетия по-късно, Памела Андерсън и Томи Лий се виждат от време на време. Актрисата все пак го уважава като баща на децата ѝ и му е "вечно благодарна".