Когато игралният сериал на Hulu Pam & Tommy излезе на екран, той съвсем не оправда очакванията да "реабилитира" Памела Андерсън, а по скоро наля допълнително масло в огъня на скандала с личните й секс записи с Томи Лий.

Pam & Tommy, Памела Андерсън и ще гледа ли сериала актрисата

Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Pam & Tommy няма само почитатели

Със задачата все пак да представи истинската Пам се заема Pamela, a love story - документален филм, направен с участието на самата нея. "Надявам се историята ми да вдъхнови хората да си живеят живота и да не се притесняват толкова", коментира 55-годишната Андерсън пред The Hollywood Reporter.

Филмът е продукция на Netflix, режисиран е от Райън Уайт и ще излезе едновременно с публикуването на автобиографията й Love, Pamela. Книгата е само една от темите в него, заедно с ролята й в бродуейския мюзикъл "Чикаго", отношенията с децата й, както и любовния й живот.

За първи път открито тя ще коментира и Pam & Tommy, както и връзките си с Томи Лий, и Кид Рок. "Никой не знае истината - дори и аз не знам на 100 % какво се случи, но за мен по-важно е да споделя чувствата си, колко ме е заболяло и до каква степен това предопредели по-нататъшния ми живот - като кариера и като връзки", казва Памела по повод това как й се е отразил скандала с домашните й секс записи с Томи Лий.

Pamela, a love story ще проследи всичките и любовни връзки, включително и скорошния й развод. Специална част от филма ще бъде посветена и на двамата й сина - 26-годишният Брандън и 24-годишният Дилън.

"Аз съм непоправим романтик, а романтиката е трагедия", казва Памела Андерсън. И допълва: "Вярвам в приказки".

Премиерата на Pamela, a love story е на 31 януари по Netflix.