Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 г., само две години след като сключиха брак. Преди месеци стана ясно и че в същия период, по време на полет със самолет, актьорът е влязъл в конфронтация с най-големия си син Мадокс, след като момчето защитило майка си в конфликта й с Пит. А по всичко личи, че не само Мадокс, а и останалите деца на актьора не са в много добри отношения с баща си. 

Как Брад Пит е впечатлил пилотите от F1 според Джери Брукхаймър

Как Брад Пит скри шапката на пилотите от F1

Актьорът е впечатляващ във всяко едно отношение

Преди дни 18-годишната Захара скри фамилията на актьора при представянето си в колежа, а сега в медиите се появи пост на осиновения му син Пакс, който момчето публикувало в личния си профил в Instagram преди време, навръх Деня на бащата.

"Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш."

Това според Daily Mail са точните думи, които Пакс пише към снимка на баща си, малко след като Брад Пит получава статуетката Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля през 2020 г.

Снимка 399584

Източник: Facebook / Famous Birthday - My Calender

Пакс продължава, като пише, че Брад Пит е превърнал живота на най-близките му в непрестанен ад. "Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, но истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, честит Ден на бащата, ти ши*ано, ужасно, човешко същество", завършва гневното си обръщение Пакс.