Вече от доста време знаем, че Брад Пит готви филм за F1 и всичко в него ще изглежда наистина реалистично. За целта актьорът е част от почти всички състезания от календара на Формула 1 тази година и снима на истинските писти.

Брад Пит и Инес де Рамон - как връзката им стана още по-специална

Брад Пит и Инес де Рамон - още една голяма крачка напред

Връзката им става все по-специална

Разбира се, той не управлява болид като Макс Верстапен и компания, а такъв, който е наистина много близък до тях. Заради стачката на актьори и сценаристи в Холивуд снимките трябваше да бъдат преустановени за няколко месеца, но сега те отново са в действие.

През изминалия уикенд Брад Пит бе на състезание в Лас Вегас, за да се завърне към света на високите скорости. Там бе и Джери Брукхаймър, който разкри дали стачката ще се отрази на премиерната дата. Според продуцента, няма такава опасност и трябва да очакваме филма, който все още няма заглавие, по кината през лятото на 2025 г.

Снимка 642814

Източник: GettyImages

Пред Entertainment Tonight Брукхаймър дава да се разбере, че Брад Пит не е използвал дубльор за заснемането на сцените, в които кара болида с висока скорост. Актьорът прави всичко сам и според продуцента дори пилотите от F1 са впечатлени от уменията му зад волана.

Какво знаем за предстоящия филм на Брад Пит за F1

Всичко, което знаем за предстоящия филм на Брад Пит за F1

Ще трябва сериозно да затегнем коланите

"Той е невероятен атлет, пилотите са изумени колко е добър", казва Джери Брукхаймър. И допълва, че сюжетът на филма няма да се съсредоточи само върху състезанията, но и върху драмата около тях и човешките истории.