Ози и Шарън Озбърн никога не са имали задръжки, когато стане дума за секс. Още повече, че вокалът на култовата рок група Black Sabbath е известен със своята свръхсексуалност и изневери, които дори са водили до кратковременна раздяла със съпругата му Шарън.

И докато сексуалният живот в младостта някак си се разбира от само себе си, темата за секса при хората около 70 е по-деликатна - има ли го, няма ли го, как се случва?

Поводът съпругата на рок легендата да проговори за сексуалния им живот става тема на шоуто The Talk по телевизия CBS, излъчено в петък миналата седмица. А тя е проучване на сексуалните влеченията на възрастните жени, което показва, че много от тях все още се интересуват от интимността и физическата тръпка на секса в своите златни години.

Снимка 499134

Източник: GettyImages

Тогава Шарън, която е водеща на шоуто, разказала, как интимността с дългогодишния ѝ съпруг се е променила през годините. Напълно откровено тя споделила, че те все още правят секс няколко пъти седмично. Шарън е на 67 години, а Ози на 71.

"Всички знаем, че Ози беше прекалено свръхсексуален. Това не е тайна. Той имаше достатъчно за всички", шегува се тя в дневното си токшоу. Сега сексът се случвал все по-рядко. "Преди беше три пъти на ден, а сега е много по-малко, да кажем, няколко пъти седмично, което е нормално в дълга, дълга връзка", допълва тя. И обяснява как пеперудите в стомаха се превръщат в уважение, обич и комфорт.

View this post on Instagram

on

Двамата се женят през 1982 г. и имат три деца: Айми на 37, Кели на 35 и Джак на 34, припомня списание People. Ози има и две по-големи деца от първия брак с Телма Райли.

Шарън и Ози се разделят за кратко през 2016 г., след 33 години брак, когато се появяват съобщения, че Ози е имал друга връзка. Година по-късно в The Talk Шарън разказва как отново се е влюбила в съпруга си.