Безспорно в последните месеци виждаме много по-рядко кралица Камила и Кейт Мидълтън на едно място, отколкото преди това бяхме свикнали да виждаме принцесата на Уелс и покойната кралица Елизабет Втора. Въпреки че съпругата на принц Уилям е една от водещите фигури в кралското семейство, общите й появи с жената на британския монарх се броят на пръсти, което предизвиква и някои въпроси.

Кейт Мидълтън - една дама в червено по време на официалната визита от Южна Корея

Трикът, който Кейт Мидълтън извади от ръкава си

"Наследен" от кралица Елизабет

Преди дни двете кралски двойки бяха главни действащи лица по време на официалния прием, който Бъкингамския дворец даде, за да посрещне президента на Южна Корея и неговата съпруга. Принцът и принцесата на Уелс имаха ключова роля по време на визитата като посрещнаха видните гости.

По-рано този месец пък видяхме Кейт Мидълтън и кралица Камила заедно на балкона на двореца по време на събитията по случай Деня на възпоменанието на жертвите от двете световни войни. А според кралския коментатор Шарлот Грифитс подобни общи появи на двете дами вероятно ще зачестят в близко бъдеще.

Снимка 643631

Източник: GettyImages

Тя определя отношенията между принцесата и кралицата консорт по-скоро като бизнес и професионални, от които явно и двете има изгода. Te имат споделена отговорност към монархията и най-доброто, което могат да направят в тази ситуация, не е да воюват помежду си, а да се обединят. Още повече че имат и общ враг в лицето на Меган Маркъл, твърди Грифитс, цитирана от GB News.

Кейт Мидълтън, която за трети път организира концерт за Коледа в Уестминстърското абатство

Кейт Мидълтън отново ще радва всички за Коледа

Ето какви са плановете й

Тя също така смята, че с напредване на времето отношенията между Кейт Мидълтън и кралица Камила ще стават все по-топли, а съпругата на принц Уилям ще е все по-подкрепяща своята свекърва. И това се дължи най-вече на голямото уважение, което изпитва към нея, както и на близките отношения със собствената си майка.