Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че победителите вече мислят за следващите си роли и прокети, за да си осигурят отново възможността да спечелят статуетка.

Vanity Fair парти след Оскари 2024 - ето с какви тоалети блеснаха някои от звездите

Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

На церемонията се случиха доста неща, за които да се говори, като голият Джон Сина със сигурност е едно от тях. Друг интересен и дори леко странен момент бе появата на Ал Пачино на сцената.

Актьорът имаше задачата да обяви големия победител в една от най-важните и интересни категории - за най-добър филм. Обичайно Пачино трябваше да прочете имената на всички номинирани филми, но изненада всички в залата, пропускайки тази част и обявявайки директно победителя - "Опенхаймер".

Снимка 656978

Източник: GettyImages

Действията на 83-годишния Ал Пачино всяха смут не само сред присъстващите на Оскарите, но и сред хората, гледали я по телевизията. Ето защо актьорът реши да изясни постъпката си.

В официално обръщение той твърди, че не е прочел имената на номинираните филми, а директно победителя, защото такава е била волята на продуцентите на церемонията, пише The Hollywood Reporter.

Джон Сина на Оскари 2024 - наистина ли актьорът излезе на сцената чисто гол

Беше ли наистина Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

Ал Пачино се е съобразил с искането им, но твърди, че е наясно, че тези му действия може да са засегнали накои от номинираните. Ето защо актьорът се е почувствал длъжен да даде това изявление и разясни ситуацията.