По традиция седмицата на модата в Париж събира погледите на всички хора по света, които се интересуват от мода и новите тенденции, които ще бъдат зададени.

Холзи, партито на Бионсе и Tiffany & Co и провокативната визия на изпълнителката

Холзи обещава да провокира въображението

Изпълнителката знае как се прави

Именно там често се случват и някои неща, които ни изненадват. Като например някоя звезда да направи дебюта си на подиума. Преди няколко дни точно това се случи с Холзи.

През годините сме виждали изпълнителката на първите редове на дефилетата на Tom Ford и Vivienne Westwood, но сега е заменила ролята на зрител с тази на модел. На седмицата на модата в Париж Холзи излезе на подиума в прозрачна рокля на Pressiat с леопардови мотиви.

В профила си в Instagram изпълнителката сподели няколко снимки за кулисите на модното шоу, на които е с дизайнера Винсент Гарние Пресиа. Тя пише, че преживяването е било едновременно ужасяващо, но и невероятно.

Това не е първият път, в който дизайнерът изработва рокля за Холзи, като негово дело бе и тоалетът ѝ, с който се появи на наградите Грами. По-късно, но този път не като модел, а като гост Холзи се появи и на дефилето на Paco Rabanne.