Нина Добрев и приятелката ѝ Джулиан Хю, с която актрисата пусна на пазара колекция вина, се появиха заедно в Шоуто на Елън Дедженерис в петък, 21 януари, където момичетата разказаха някои подробности за живота и съвместния си бизнес. 

Шон Уайт, Нина Добрев и признанието на сноубордиста, че не е знаел коя е тя

Изненадващото признание на половинката на Нина Добрев

Шон Уайт за първата им среща

Нина не пропусна да сподели вълнението си от гостуването, като в своя Instagram профил качи няколко снимки от гримьорната, за да се похвали с първото си участие в шоуто.

С гост водещия Адам Дивайн, с който актрисата наскоро се снимка в комедията The Outlaw, обсъдиха склонността на Нина към инциденти.

На въпроса дали Нина се е наранявала по време на съвместните им пътувания, приятелката ѝ Джулиан отговаря: "Карала съм я в спешната помощ повече пъти от пръстите и на двете ми ръце". Хю допълва, че Нина наистина често се наранява, но това е защото обича да поема рискове. 

Адам Дивайн също реши да сподели интересна случка, която е имал с Нина Добрев. По време на почивката от снимките на последния им филм, той вижда в социалните мрежи Нина с превръзка на ръката си, притеснявайки го, че тя няма да може да продължи с работата си, защото очевидно се е наранила.

Когто обаче Нина се появява на снимачната площадка, той все пак решава да я попита как е ръката ѝ. Актрисата му отговаря, че всичко е наред, просто понякога рамото ѝ се вади.

"Вярно е. Често се случва рамото ми да се вади и да си призная може да се извади всеки миг", коментира своята раменна нестабилност Нина Добрев.

Освен очевидната ѝ склонност към непрекъснато нараняване, породена от малка доза лош късмет и желание за поемане на рискове, Нина Добрев разказва какво ѝ подаряват родителите ѝ в продължение на години за Коледа.

Тъй като Нина е известна актриса, Камен и Михаела Добреви се страхуват да не ѝ се замае главата. Те искат да е здраво стъпила на земята, затова буквално всяка година за Коледа ѝ подаряват въглища в малко подаръчно пликче. Очевидно Нина е свикнала и няма нищо против.

Нина Добрев, Шон Уайт и ваканцията на двойката със семействата им

Колко сериозна е връзката на Нина Добрев с Шон Уайт

Семейната ваканция на актрисата и сноубордиста

А и по всичко личи, че славата поне за момента не ѝ се отразява неблагоприятно. Актрисата е все така лъчезарна, естествена и прекрасна, както от първоначалната ѝ поява в "Дневниците на вампира" преди 13 години.