Шон Уайт и Нина Добрев са заедно от март 2020 г., но разкриха официално връзката си през май същата година. Оттогава влюбените се опитват да прекарат всяка възможна минута заедно и по всичко личи, че връзката им става все по-сериозна. 

Нина Добрев, Шон Уайт и зимната ваканция на двойката

Снежните забавления на Нина Добрев

С любимия сняг, любимия мъж и любимото куче

Все по-често в профила на двамата се появяват техни общи снимки. Наскоро Нина се похвали на милионните си фенове в своя Instagram профил, че прекарва повече от страхотно зимната си ваканция в компанията на най-близките си хора и...животни. По точно с гаджето си Шон и с кучето си Маверик.

И докато малко преди рождения ден на Нина Добрев (9 януари) решиха да се усамотят, сега двамата с Шон избраха да прекарат малко време и със семействата си.

Нина Добрев, снежната й ваканция с Шон Уайт и колко секси е по бански в снега

Нина Добрев - по бански в снега

Как актрисата прекарва първите дни на новата година

Зимните приключения не свършват, но този път към Нина и Шон се присъединяват родителите ѝ - Камен и Михаела Добреви, както и някои техни приятели. За тази семейна ваканция разбираме отново от профила на актрисата в Instagram, която сподели някои от най-приятните моменти от почивката им.

Виждаме я влюбено да целува Шон на снега, докато двамата държат сноубордите си, както и да се гушкат влюбено в леглото. Нина не пропусна да покаже колко близки са с майка си и как двете разпускат в джакузито след изморителен ден на каране. Личи, че всички са повече от доволни от семейната ваканция, а на нас ни се струва, че връзката между Шон и Нина се задълбочава и нещата стават все по-сериозни.

Както пишат и много от феновете ѝ в коментарите под кадрите, очакваме съвсем скоро да обявят годежа си, защото е въпрос на време.

Шон Уайт, Нина Добрев и признанието на сноубордиста, че не е знаел коя е тя

Изненадващото признание на половинката на Нина Добрев

Шон Уайт за първата им среща

Шон Уайт е състезател по сноуборд и ски, който участва в квалификациите за Олимпийските игри Toyota U.S. GrandPrix. През октомври 35-годишният спортист съобщи, че това ще са последните Олимпийски игри с негово участие. По същото време Нина Добрев обяви, че започва работа по дебюта си като режисьор с филма The One. И двамата предприеха сериозна крачка по отношение на кариерите си. Може би е време и за следващата важна стъпка в живота им - сватба и деца.