Нина Добрев и Шон Уайт бързо се превърнаха в една от любимите ни двойки. Една от причините - двамата изглеждат чудесно заедно. Другата - страхотното чувство за хумор, което имат и което не спират да демонстрират.

Нина Добрев, Шон Уайт и ваканцията на двойката със семействата им

Колко сериозна е връзката на Нина Добрев с Шон Уайт

Семейната ваканция на актрисата и сноубордиста

Както много известни личности на 14 февруари и те не пропуснаха да заявят любовта си един към друг в социалните мрежи. Направиха го точно както очаквахме - по забавен и уникален начин.

Нина качи серия от техни общи снимки, като написа: "Розите са червени, теменужките са сини и колко е страхотно, че все още не ми е писнало от теб. Аз съм твоя без право на връщане."

Шон Уайт също се обясни в любов на половинката си. Той качи снимка, на която виждаме двамата с Нина в опит да се целунат през предпазните си шлемове.

"Любовта винаги намира начин", написа сноубордистът.

Като оставим настрана шеговитите им постове за Свети Валентин, Нина не пропусна да изрази подкрепата си към Шон Уайт преди няколко дни в своя Instagram, по повод участието му в тазгодишните Зимни олимпийски игри.

Нина Добрев, Шоуто на Елън Дедженерис и първото гостуване на актрисата

Първият път на Нина Добрев в Шоуто на Елън Дедженерис

Какво разказа актрисата по време на предаването

"Възхитена съм от теб. Днес ние празнуваме теб. Твоята упорита работа. Твоята страст. Твоята решимост. Твоя талант. Твоята класа. Тяоето безстрашие. Твоята смелост. Твоята душа. Твоето сърце. Твоето наследство. Не мога да бъда по-горда. От всичко, което си постигнал през последните 20+ години като състезател и от мъжа, в който се превърна. Ти си единствен по рода си. Ти си истински герой и ме вдъхновяваш всеки ден. Краят на една глава означава началото на една вълнуваща нова с безкрайни възможности. Ти завинаги ще останеш най-великият сноубордист на всички времена. Да не споменаваме, че също си и най-великото гадже на всички времена", написа актрисата.

В коментар под емоционалния пост на Нина Добрев много известни личности също поздравиха Шон Уайт за последното му включване в Олимпиада.

Това е пето участие на американеца на Зимни олимпийски игри. Той спечели три златни медала на халфпайп през 2010 г., 2016 г. и 2018 г., но призна, че има проблеми с колената и гърба, които често го принуждават да пропуска тренировки.

Нина Добрев, Шон Уайт, Зимните олимпийски игри и как актрисата подкрепя половинката си

Подкрепата на Нина Добрев за Шон Уайт

И минутки за реклама

Наскоро Шон Уайт потвърди, че Олимпийските игри в Пекин ще бъдат неговото последно състезание, след което се оттегля от сноуборда. По всичко личи, че пътят му продължава напред с Нина Добрев. И няма да се изненадаме, ако двамата скоро зарадват феновете си с новината за брак, а защо не и деца.