Нина Добрев е една от любимите ни актриси, които с удоволствие следваме в Instagram. Признаваме си, че сме по-големи фенове на нейната естествена красота, отколкото на качествата ѝ като актриса. Въпреки това, не можем да скрием, че именно заради Нина гледахме "Дневниците на вампира" толкова много сезони, защото актрисата определено има харизма, която те грабва на мига.

Нина Добрев и някои забавни снимки от стари пътувания

Във ваната с Нина Добрев

Да си вземеш вана или да не си вземеш вана - това е въпросът...

От една от последните ѝ снимки в социалните мрежи разбираме, че пленителният чар и магнетизмът са нещо, което Нина притежава още от малка. Доказателството се крие в детската ѝ снимка, която се появи в Instagram. На нея Нина е на не повече от четири-пет години, облечена в бяла блуза с яка тип "поло", а дължината на косата ѝ стига до раменете и има бретон.

Няма никакво съмнение, че още от малка актрисата е голяма сладурана. Но освен кадъра, това което ни трогна, е и посланието, което отправи Нина към последователите си.

Актрисата пише, че момента времената са трудни, но е прочела, че усмивката освобождава невротрансмитерите, които ни карат да изпитваме щастие и да се чувстваме добре.

"Затова нека днес всички се усмихнем. Не се притеснявайте, дори да е неискрено... Ето че аз го направих в детската градина, но това не попречи на майка ми все пак да постави снимката в рамка", пише Нина Добрев с така характерния за нея шеговит тон. Като се замислим, всички имаме по една такава детска снимка, на която се смеем изкуствено.

Нина Добрев и безуспешните ѝ опити да си купи тоалетна хартия

Никаква тоалетна хартия за Нина Добрев

Да, такива времена настанаха

За няколко часа кадърът събра около милион харесвания и очарова почитателите ѝ, които изписаха хиляди комплименти под формата на коментари.