Ако следваме Никол Шерцингер в социалните мрежи, със сигурност сме разбрали, че тя се чувства най-добре там, където има пясък и вода. Но от всички места на света, най-любимо й е у дома - на Хаваите.

Никол Шерцингер, Том Евънс, рожденият му ден и как посрещнаха Великден

Двойният празник на Никол и Том

Хавайско бягство

Този път певицата успя да си открадне доста време, което да прекара с половинката си Том Евънс именно там, където се е родила.

Че двамата си изкарват страхотно, нямаме никакво съмнение. А и ние покрай тях се зареждаме със слънчево настроение от снимките, които Никол публикува.

Природата на Хаваите е уникално красива, няма спор. Но освен зелените и екзотични пейзажи, обичаме честичко да виждаме и Шерцингер по бански. А тя пък много обича да ни се показва точно в плажно облекло.

По бански и на плажа 42-годишната певица се чувства в пълна хармония със себе си и държи да ни го покаже. Ние пък не можем да отлепим поглед от перфектните й форми, които изглеждат още по-добре на фона на океана.

А усмивката на Шерцингер е красноречива - тя е истински щастлива на любимото си място и с най-любимите си хора на света.