Най-любимото място на Никол Шерцингер е там, където е с половинката си Том Евънс. А когато двамата заедно са на Хавай, където тя е родена, няма как да бъде по-щастлива.

Никол Шерцингер, сестра й Кийла и семейната им ваканция

Никол и сестра й лудуват по бански

Русата и черната

Влюбените си подариха поредната слънчева ваканция, но тази е малко по-специална, защото за нея има не един, а два повода. На 3 април Евънс имаше рожден ден и навърши 36 години.

Празника си ще запомни с романтичен пикник на брега на океана в компанията на Никол. И за да бъде всичко още по-приказно, двамата се наслаждават не само един на друг и на сините пейзажи, но и на красива дъга - като по поръчка.

Шерцингер поздрави Евънс за рождения ден и на хавайски, а часове по-късно дойдоха и поздравленията за католическия Великден в комбинацията с още една снимка на дъга, този път пък двойна.

Напълно разбираме защо Шерцингер толкова обича да се връща на родното си място. Не само че семейството й е тук, но и природата и гледките са толкова нереално красиви, че със сигурност след няколко дни просто не й се тръгва.

Никол Шерцингер, Том Евънс и новите снимки на двойката

Секси забавленията на Никол и Том

Нямат спирка тези двамата

Том също е останал впечатлен от Хавай, а Никол не е пропуснала да му покаже любимите си места. Двамата са стегнали раниците за пореден поход сред природата, вероятно след обилното великденско хапване. И задължителната снимка за доказателства откриваме в профила на Евънс.