Отношенията между Никол Шерцингер и Григор Димитров винаги са предизвиквали голям интерес, а всяко тяхно действие става повод за разпалени дискусии дали все още са заедно.

Така се случи и преди ден, когато двамата посетиха отделно различни събития в Лос Анджелис. Докато Григор Димитров избра да присъства на партито на Vanity Fair, което събира най-много звезди след церемонията на Оскарите, Никол отиде на друго традиционно събитие след наградите - това на фондацията на Елтън Джон.

Григор Димитров, Никол Шерцингер, Оскари 2019 и едно парти на Vanity Fair

Григор Димитров и Никол се забавляват след Оскарите

Заедно или поотделно обаче

Появата им на различните партита, а и фактът че бившето гадже на Григор - Мария Шарапова, също беше част от купона, на който присъства родния тенисист, доведе до спекулации и предположения, че най-вероятно двамата с Никол вече не са заедно. Сякаш за да разсее всички съмнения, певицата реши да изрази любовта си в социалните мрежи.

Снимка 408956

Източник: Instagram / Retna

След като графити артистът Retna публикува снимка с Григор Димитров в своя Instagram профил, един от първите появили се под коментарите постове, беше именно от Никол, която написа "Обичам те", заедно с целувка.