Преди малко повече от седмица стана ясно, че Николета Лозанова е станала майка за втори път. Тогава от профилите на футболния отбор Левски стана ясно, че моделът и вратарят Николай Михайлов са станали родители на момиченце.

Николета Лозанова и Ники Михайлов станаха родители

Николета Лозанова пак изненада всички

Семейството се увеличава

И ако за Лозанова това е втора дъщеря, то за Михайлов е първо дете. До момента обаче нито един от двамата не бе коментирал по никакъв начин щастливата новина.

Това се промени вчера, 20 март, когато в профила си в Instagram Николета Лозанова публикува черно-бяла снимка на бебето, на която не се вижда цялото му лице.

Под поста Лозанова реши и да даде някои разяснения около проблемите на двойката със забременяването. Моделът започва с пояснението, че през последните 10 дни не е казвала нищо по въпроса, защото е искала да бъде със семейството си.

"Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци...", написа тя по повод бременността. Николета Лозанова твърди, че цялото преживяване е променило живота им завинаги, загатвайки, че са преминали през трудни моменти.

Николета Лозанова - много бременна и много секси

Когато Николета Лозанова е много бременна и много секси

Знае как да провокира интерес

"Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца, и за страха, който покриваше лицата ни", пише още тя. Лозанова благодари на лекарите, които са се погрижили за нея в този труден момент.

"Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо две години в България не откриха какъв е проблемът, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури", казва Николета Лозанова по повод трудностите около забременяването.

Тя пояснява, че тогава се е обърнала към болница в Турция, където са открили проблема и скоро е успяла да забременее. След това Николета Лозанова използва поста си, за да изрази любовта си към Николай Михайлов.

"И стигаме до края, където идва момент за Николай... Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа."