Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов. И тъй като 11-годишната Никол вече е голямо момиче, не сме и предполагали, че плеймейтката мисли за второ дете.

Николета Лозанова отново е без дрехи...и отново е супер секси

Николета Лозанова отново е без дрехи...и отново е супер секси

Майстор на провокациите

През ноември 2023 г. обаче Николета опроверга набързо разсъжденията ни, като показа, че не само е готовa за такава крачка, а и бебето вече е на път.  Стана ясно, че Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват първата си рожба, след като тя сподели снимка, на която се вижда как лежи на плажа гола от кръста нагоре и показва вече наедрялото си коремче.

"Две сърца в едно тяло", написа Лозанова под кадъра. Ночакваната новина зарадва феновете ѝ, които побързаха да я поздравят и да пожелаят на нея и Михайлов много щастие и семейни радости.

За момента още не е ясен полът на бебето, но по всичко личи, че расте здраво и щастливо в коремчето на майка си. Преди броени часове красавицата сподели няколко кадъра от последната си фотосесия, на която виждаме, че освен много бременна, е и страшно секси.

"Сърцето ми е толкова пълно", пише красавицата под серията от предизвикателни снимки. Само за един час постът ѝ събра близо 15 хиляди харесвания, като последователите ѝ не пропуснаха възможността да я похвалят колко добре изглежда.

Разбира се, намериха се и такива, които да попита какъв е полът на бебето и кога се очаква да се роди, но както може да се предположи, Николета за момента запазва мълчание по въпроса.

Бременна ли е Николета Лозанова

Бременна ли е Николета Лозанова

Отговор дава самата тя

Съдейки по голямото ѝ коремче, се обзалагаме, че щастливият ден, в който наследникът им ще се появи на бял свят, не е много далеч.