Преди дни стана ясно, че към футболиста на Пари Сен Жермен Неймар са отправени обвинения в изнасилване. В ролята на жертвата е моделът Нажила Триндад.

След първоначалното си желание самоличността й да бъде запазена в анонимност, тя даде своето първо интервю по случая. От него стана ясно, че Неймар е имал съвсем различно държание, преди да се случи срещата помежду им, затова и тя се е съгласила на нея.

Когато обаче двамата са се озовали в хотелска стая в Париж, футболистът е започнал да се държи по коренно различен начин - да бъде груб и агресивен.

Тринидад е била категорична, че двамата няма да имат интимни отношения, но той не се е вслушал нито в думите, нито в крясъците й. Сексът е бил по принуда, а моделът е била насилена - не само сексуално, но и с удари.

В подкрепа на нейните думи идва едно ново видео, което първо бе излъчено по бразилска телевизия, а след това обиколи и интернет пространството. Най-вероятно клипчето е заснето с телефона на модела, която е искала да има доказателства за преживяванията си с Неймар, пише The Sun.

От кадрите се вижда, че футболистът и дамата се озовават в леглото на фона на романтична музика. Тя му удря шамар за това, че я е оставил сама предишната нощ. Всичко изглежда безобидно и закачливо, но след секунди Нажила започва да крещи и да удря Неймар. Той хваща ръцете й в опит да се защити, след което видеото свършва.

Неймар, обвиненията в изнасилване и как футболистът отговори на тях

Неймар отговори на обвиненията в изнасилване

Виновен ли е футболистът

Това определено не е красноречиво доказателство, че звездата на ПСЖ е изнасилил красавицата. Дори повече прилича на зле скалъпена сценка, която отново ни навява на мисълта, че целта на целия скандал са финансови облаги, колкото и да отрича Триндад.