Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки път, когато по време на обществените му ангажименти е попитан как е съпругата му. Никой обаче не е виждал принцесата на Уелс от 22 март, когато изненадващо съобщи, че е диагностицирана с рак.

Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

Сега възстановяването върви още по-добре

В момента 42-годишната Кейт се подлага на превантивна химиотерапия и основното, което прави, е да се отдаде на пълна почивка у дома си. Според някои източници обаче лечението не й се отразява добре и допълнително я е изтощило.

Макар да повлиява раковите клетки, химиотерапия има странични ефекти върху кожата, косата, чревната лигавица, костния мозък. Принцесата на Уелс страда от косопад и гадене, освен това е отслабнала драстично според информация на RadarOnline.

Снимка 647487

Източник: GettyImages

Това са обичайни съпътстващи състояния при онкоболните, които се подлагат на химиотерапия. От двореца Кенсигтън обаче не потвърждават информацията нито дават допълнителни сведения за случващото се с Кейт Мидълтън.

Съпругата на принц Уилям не уточни и в коя част на организма й са открити раковите клетки. Което, разбира се, породи още твърдения за това от какво страда тя. Най-честите предположения са за рак на дебелото черво.