В края на месец юни от канала на Наум Шопов и Теа Минкова в YouTube разбрахме, че двамата ще стават родители.

Наум Шопов, Теа Минкова и чакат ли двамата бебе

Наум Шопов и Теа Минкова ще стават родители

Да им е честито

Тогава те дадоха да се разбере, че единствено от профилите им в социалните мрежи можем да черпим и достоверна информация около тях и бебето. Точно това и правим.

От последния им клип в YouTube разбираме и как Теа е съобщила на Наум, че ще става баща.

Бъдещата майка започва историята с това, че за тяхна радост опитите им тя да забременее не са отнели много време. В началото Теа Минкова е била толкова развълнувана, че дори си е внушавала симптоми. След това обаче е решила да не се пренавива излишно.

Известно време след това започва да се чувства отпаднала и дори вдига температура. Тогава си е помислила, че е настинала, но преди да изпие каквито и да било хапчета, решила да си направи тест. За да е сигурна, че ако е бременна няма да навреди на плода по някакъв начин.

И резултатът е положителен. Тук идва и голямото чудене кога и как да каже на Наум. Оставя всичко за следващия ден, за да си направи и кръвен тест, който да потвърди резултата.

Наум Шопов, Теа Минкова и каква е тайната на любовта

Тайната на любовта - според Наум Шопов и Теа Минкова

И отговорите на много други лични въпроси

Наум Шопов разбира, че ще става татко още същата вечер, когато Теа се прибира с три кутии пица. Едната от тях обаче е празна, защото в нея е скрит тестът за бременност. Отваряйки кутията, актьорът научава и радостната новина.