Пандемията от коронавирус обърка плановете за сватби на много знаменитости. Вместо да гледаме пищни тържества и елитни гости в скъпи тоалети, ние научаваме за тайни или пък скромни церемонии.

Само през последните няколко месеца това се случи с принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци, с Шон Пен и Лейла Джордж, с Лили Алън и Дейвид Харбър, а както вече стана ясно - и с Ема Стоун и Дейв Маккари.

Преди дни супермоделът Наталия Водянова се омъжи за милиардера Антоан Арно, отново със скромна гражданска церемония в Париж. Снимка и видео от събитието сподели самата тя в профила си в Instagram.

View this post on Instagram

on

На тях виждаме младоженците да излизат от кметството под дъжд от конфети, хвърляни от гостите, и радостни възгласи. Роклята й е кремава с ръчна бродерия в лилаво и е дело на дизайнерката Уляна Сергеенко. Наталия носи скромен букет.

Арно, който е изпълнителен директор на любимата на звездите марка Berluti, е усмихнат до уши и е облечен със син костюм. Той държи в ръцете си и документите за брак.

View this post on Instagram

on

Двойката, която преди пандемията планираше сватбата си за 27 юни, изглежда иска да направи още една церемония - църковна, на която да има повече приятели, пише Contactmusic.

Наталия и Антоан са заедно от осем години и имат две деца – Максим е а шест години, а Роман на четири. Наталия и три по-големи деца и от брака си с Джъстин Портман.

Ема Стоун, Дейв Маккери, един перелен пръстен и годежът на двойката

Ема Стоун пристигна в Атина

Актрисата е в Атина