Няколко дни преди да излезе последния епизод на Game of Thrones и също толкова, след като героинята й Мисандей беше обезглавена, Натали Еманюел се е появи на корицата на престижното модно списание The Porter Magazine. Със стайлинг, който по нищо не напомня Мисандей, 30-годишната актриса разкри чувствата си по повод финала на телевизионната драма и какво й предстои.

"Чувствам се много странно относно Мисандей. Изведнъж осъзнах, че нея вече я няма, че е някакъв персонаж от миналото ми," казва актрисата и добавя, че реакциите от феновете са били емоционални. "Коментарите бяха: Заслужаваше нещо по-добро, но в Game of Thrones няма справедливост и няма значение колко си добър, или си симпатичен, злодеите ще те хванат, ако това е в техен интерес."

Еманюел разкрива, че е доволна от съдбата на героинята си, както и от финала на сериали. "Чувствам се удовлетворена. Хората наистина ще се изненадат." В момента тя работи по минисериал на Hulu по хитовия филм "Четири сватби и едно погребение" на Ричард Къртис.

Освен с кино, 30-годишната британка се занимава с йога - по време дългите и тежки снимки на битката при Зимен хребет в епизод 3, тя е йога лагер в Мароко и въобще не съжалява за пропуснатите "удоволствия".

Повече от интервюто и фотосесията на Натали Еманюел има тук.