За Бритни Спиърс и Елтън Джон винаги се е говорело много. И то най-вече поотделно. Но откакто те наскоро пуснаха дуетното си парче "Hold Me Closer", нямаше как да не се заговори и за двама им заедно.

Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer” и завръщането на певицата след шест години пауза от музиката

Дългоочакваното завръщане на Бритни Спиърс

“Hold Me Closer” ли ще е следващият голям хит

Но за да не звучи това подвеждащо, сякаш са станали двойка, уточняваме, че новините покрай тях са добри, изненадващо добри. Не че ако бяха станали двойка това не би било добра новина (макар и странна, особено разочароваща за половинките им, със сигурност). Но тази не е свързана с личния им живот, а с музикалните им кариери.

Бритни Спиърс и Елтън Джон вече могат да се похвалят с постижението, че песенна им "Hold Me Closer" се изкачи до Топ 10 в класацията Billboard Hot 100.

В нея почетното първо място седмици наред може все още да заема Хари Стайлс с "As It Was", но тъкмо парчето на Бритни и Елтън е дозата свежест, от която се нуждаеше музиката напоследък. "Hold Me Closer" ни довява лятно настроение от шестото място в класацията тази седмица. Освен това вече е и номер едно в класацията за продажби на дигитални песни и е в Топ 40 в класациите за стрийминг и радио песни, пише Billboard.

И сякаш не стигат всички тези успехи на песента, че благодарение на нея изпълнителите ѝ, Бритни и Елтън, също отбелязват и важни моменти за музикалните си кариери.

Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Tiny Dancer” и новината за дуетното им изпълнение на песента

Тайната на Бритни Спиърс и Елтън Джон

Ето каква е изненадата им

Бритни Спиърс се присъедини към звездното присъствие на Елтън Джон, Марая Кери, Уитни Хюстън, Мадона, Майкъл Джексън и както и те, така вече и тя, има песни в Топ 10 от последните 40 години. Първият такъв, както и бихме предположили, е хитът от 90-те "...Baby One More Time".