Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари се състоя преди около седмица, но за нея все още се говори. И това е напълно нормално - около събитието все изникват някакви интересни подробности.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, Джейсън Александър, първи снимки от сватбата им и кой присъства на нея

Кой се опита да провали сватбата на Бритни Спиърс

Неочаквани гости

От това кои са били гостите до опита на първия съпруг на изпълнителката да прекъсне и развали церемонията. Друго, от което хората се вълнуват, е дали Спиърс и Асгари са подписали предбрачен договор.

Оказва се, че колкото и да е силна любовта им, рационалните решения са взели превес. Според TMZ, двамата са уредили този въпрос и са подписали предбрачен договор. Което означава, че Асгари няма да има правото да претендира за нищо, спечелено от изпълнителката, преди брака им. А за никого не е тайна, че от двамата тя е по-заможната.

През миналата година актьорът реши да се пошегува в Instagram и да успокои любопитните фенове, че двамата ще подпишат предбрачен договор. Но защото само за да е спокоен, че тя няма да може да му вземе колата и колекцията от обувки, ако някога се разделят.

Бритни Спиърс, Джейсън Александър и ограничителната заповед, която е издала срещу него

Срещу кого Бритни Спиърс извади ограничителна заповед

Изпълнителката не иска случката от сватбата ѝ да се повтаря скоро

Е, все пак, шегите са си шеги, но договорът е желязна работа, и на него може да се вярва. Иначе, от People припомнят, че Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Лос Анджелис, Калифорния, пред около 60 гости.