Наоми Уотс очевидно не се свени да разкрива пикантни подробности от интимния си живот. И да споделя публично, че "сексът става по-приятен" с възрастта и с че половинката ѝ имат наистина "страхотен сексуален живот".

Наоми Уотс и Били Крудъп вече са женени

Голямата новина на Наоми Уотс

Вече е официално

54-годишната актриса каза, че тя и 55-годишният ѝ съпруг Били Крудъп все още са във "фазата на медения месец" - близо три месеца след като официално скрепиха връзката си. Всички признания звездата направи на уелнес събитие в Ню Йорк, в което бе засегната и темата за интимността. Уотс говори пред присъстващите, казвайки, че е открила, че сексът е станал още по-добър, след като е навлязла в менопаузата -противно на мнението на повечето жени.

"Лично аз мисля, че интимните отношения са по-приятни, когато премахнеш страха забременяване", призна тя и продължи: "Сега чувствам, че правя всичко това за себе си, по-уверена съм, имам повече опит и мъдрост. И не ми се иска да намаля осветлението, защото се срамувам от тялото си."

Наоми допълва и че след като е преминала през горещите вълни, промени в настроението и всичко останало, характерно за менопаузата, сексуалното ѝ желание е достигнало своя връх. Още повече, че тя е започнала да изпитва симптомите още на 36 години.

А що се отнася до интимните моменти с Крудъп, актрисата обяснява сексуалната им връзка с добрата комуникация. "Независимо през какво преминаваш, ако можеш да говориш с партньора си и да бъдеш честен, в повечето случаи той ще те разбере и ще бъде съпричастен", убедена е Уотс.

Въпреки това признава, че двамата с Крудъп са имали трудно начало на интимната си връзка, защото тя е трябвало да използва естрогенни лепенки за регулиране на хормоните си. "Носех пластира си и се притеснявах, че новият ми любим ще го види", обяснява тя. "Но в момента, в който внесох честността в спалнята, той ме разбра напълно, знаеше как да се държи и така започнахме да правим наистина страхотен секс."

Жените, редовният секс и как влияе на менопаузата

Сексът променя женския организъм

Колко важно е да го правим често

Наоми Уотс и Били Крудъп, които започват връзката си през 2017 г., се венчаха през юни в Ню Йорк, припомнят от People. Тогава актрисата сподели снимка в социалните мрежи, на която носи бяла дантелена рокля, а любимият ѝ - тъмносин костюм, а малко по-късно тя гордо нарече Крудъп свой "съпруг".