Понякога и най-красивите любовни отношения завършват в съдебната зала. Такъв е случаят със супермодела Наоми Кембъл и руския милиардер Владислав Доронин. За петте години на връзката им – от 2008 до 2013 г., отношенията им са сложни, те често се разделят, а после отново се събират.

Наоми Кембъл на 50

Наоми Кембъл в 18 факта

Защото някой има рожден ден

През тези години Доронин я обсипва със скъпи подаръци. За 41-ия ѝ рожден ден неговият подарък е невероятна островна вила в Исла Плая де Клеопатра в турския залив Гокова. А невероятното на вилата е, че е оформена като египетски очи.

Сега, седем години след раздялата им, Влад се появява с искане за връщане на много пари. Той е завел дело за милиони долари срещу бившата си любима, твърдейки че тя му е голяма длъжница, съобщи TMZ.

Снимка 494980

Източник: GettyImages

Според нови правни документи, получени от TMZ, тя отказва да му върне пари, които той ѝ е дал назаем и все още държи негова ценна собственост. Владислав твърди, че Наоми отказва да върне негово лично имущество. Според него то е на стойност повече от 3 милиона долара. Все още не е уточнил колко са парите, които ѝ е дал назаем.

Наоми Кембъл, новата любов в сърцето й и какво сподели моделът

Наоми е лудо влюбена

Призна ли кой е мъжът на сърцето й