Във вторник, 18 май, Наоми Кембъл успя да изненада всички с новината, че е станала майка дни преди да навърши 51 години.

Наоми Кембъл и новината, че стана майка на 50

Наоми стана майка на 50

На това му се казва изненада

Супермоделът сподели снимка на бебешки крачета, на която се вижда и ръка с гривна от родилното. И най-логичното, което можем да си помислим, е, че е била бременна и е дарила живот на своята дъщеричка. Но истината може да се окаже и малко по-различна...

Според Daily Mail, Кембъл е използвала услугите на сурогатна майка, за да сбъдне мечтата си да стане родител. Бебето се е родило преди три седмици в болница в Ню Йорк, където моделът живее. Именно тогава е заснета и снимката, която разпространи в социалните мрежи.

В началото на тази година Наоми казва в неизлъчвано интервю, че е сигурна, че 2021 г. ще бъде наистина страхотна, явно, визирайки новата роля на майка, в която вече се чувства страхотно.

Източници, близки до супермодела, разкриват, че тя има нов мъж до себе си, който я е накарал да се почувства готова да стане майка. И сега двамата заедно ще отглеждат дъщеря си. За решението много е помогнала и пандемията, която е накарала Наоми да се замисли за наистина важното в живота.

Снимка 485364

Източник: GettyImages

За последно Кембъл попада в обектива на папараците на 22 април и определено не изглежда като да трябва да ражда след няколко седмици. И това е поредното потвърждение, че бебето е от сурогатна майка.

Наоми Кембъл, вилата й в Кения и екзотичното бягство от реалността на супермодела

На гости на Наоми Кембъл в Кения

Там, където се чувства най-добре

А малко преди да обяви на всички важната новина, тя е взела и решението да спре да работи през уикендите, за да има повече време да бъде майка.