Дни преди да навърши 51 години на 22 май, Наоми Кембъл изненада всички с последната си публикация в социалните мрежи. От нея разбираме, че е станала майка.

В профила на супермодела в Instagram се появи снимка на крачетата на новородено момиченце с рокля. На кадъра виждаме още ръката на Наоми, както и гривна като тези, които слагат на родилките.

"Красива, малка благословия избра мен за своя майка. Моя е честта да имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, с които да опиша тази връзка за цял живот, която сега споделям с моя ангел. Няма по-велика любов от тази", написа щастливата Кембъл.

Тя е отбелязала на снимката и своята майка, но не и бащата на новороденото. Наоми е признавала, че иска един ден детето й да расте не само с майка, а и с баща, така че вероятността да е заченала от неизвестен донор е малка.

Новината, че е станала майка за пръв път на 50, може и да накара някои да повдигат вежди от недоумение, но не е толкова голяма изненада за всички, които следят интервютата на супермодела.

Още пред пет години тя призна, че непрекъснато мисли за деца, но не иска да избързва с тази важна крачка. Освен това, е благодарна на напредването на медицината, с чиято помощ може да сбъдне най-голямата си мечта, когато реши, че е дошло времето, предава Daily Mail.

Наоми Кембъл, вилата й в Кения и екзотичното бягство от реалността на супермодела

На гости на Наоми Кембъл в Кения

Там, където се чувства най-добре

Кембъл определено заслужава поздравления за това, че успя да запази бременността си в пълна тайна. Тя стана пословична със своите предпазни мерки срещу вируси и зарази и затова не ни направи впечатление, че в последните месеци съвсем изчезна. А очевидно е имала и друга основателна причина да го направи, не само COVID-19.