Понякога малко завиждаме на жителите на Ню Йорк, защото освен всички предимства на Голямата ябълка, те имат редкия шанс да се разхождат из улиците на града редом до някои от най-красивите модели в света.

Ирина Шейк, Карли Клос и „дефилето“ им с децата по улиците на Ню Йорк

Когато Ирина Шейк и Карли Клос излязат на разходка

Истински подарък за почитатели и папараци

Звездите често попадат в обективите на своите фенове или папараци, докато "дефилират" из улиците на града, а оттам и в медиите.

И топмоделът Наоми Кембъл е попадала на папараци, но за първи път това се случва, докато е с новородената ѝ дъщеричка, докато бута детската количка. Естествено, снимките на мама Наоми не останаха незабелязани от нас.

Елегантна и красива, с дълга бяла риза и черни панталони с дебела зелена ивица, тя се разхожда по улиците както винаги – със стил.

В края на май 50-годишната манекенка изненада всички, като съобщи, че има момиченце. Тя го направи, като сподели снимка в социалните мрежи, но все още не дава никакви подробности за случилото се. Според някои източници, бебето е родено с помощта на сурогатна майка.

След това всички се заинтересуваха сама ли ще отгледа дъщеря си. Тогава се появиха и твърденията, че това ще се случва с "тайното ѝ американско гадже", припомня Daily Mail.

Наоми Кембъл, мистериозният партньор и дали някой ще помага в отглеждането на дъщеря й

Самотна майка ли е Наоми Кембъл

Още един въпрос, който вълнува мнозина

Каквото и да реши да прави тя обаче, важното е, че се чувства щастлива и заобиколена от любов, както никога преди.