Наоми Кембъл винаги е държала личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Затова и новината, че стана майка на 51 години, без да е давала признаци за бременност преди това, изненада приятно всички. Но предизвика и много въпроси.

Наоми Кембъл, раждането на първото й дете и подробности за него

Наоми с подробности за раждането на дъщеря й

Какво разкри

По всяка вероятност Кембъл е използвала помощта на сурогатна майка. Но остават още куп неясности около мистериозния й партньор, има ли въобще такъв в момента и кой ще помага на Наоми в отглеждането на дъщеря й.

Според източник на The Mail, тя ще отглежда сама детето си, най-малкото защото половинката й въобще не се споменава от доста време. Миналата седмица дори нейна приятелка се е включила в грижите за бебето.

Female First съобщават още подробности от личния живот на супермодела. Тя отдавна копнеела да стане майка, поне от десет години. Затова и добрата новина, че е сбъднала мечтата си, въобще не е изненадала най-близките й. Те дори са били в течение.

Същият източник уточнява, че всеки, който не вярва, че Наоми ще отгледа детето си сама, не я познава. Защото тя прави всичко по свой собствен начин, "предифинира всичко, до което се докосне", казва същото лице.