На 18 май Наоми Кембъл изненада всички, че е станала майка за пръв път дни преди да навърши 51 години. Тя сподели кадър с крачетата на новороденото си момиче, който предизвика куп въпроси.

Наоми Кембъл и новината, че стана майка на 50

Наоми стана майка на 50

На това му се казва изненада

След еуфорията от радостната вест дойде и питането била ли е бременна въобще Наоми, или е ползвала услугите на сурогатна майка.

Засега предположенията клонят към втория отговор, а супермоделът все още се въздържа от по-подробни обяснения около щастливото събитие, за което е мечтала повече от десетилетие, по думите на нейни приближени.

В последния епизод на No Filter With Naomi в YouTube, Кембъл все пак даде малко информация за раждането на детето си. Тя призна, че музиката винаги е имала важна роля в живота й, затова и раждането на дъщеря й не е минало без нея.

В този така специален за нея момент са звучали песни на Боб Марли, защото това са нейните корени, казва супермоделът, цитирана от Buzzfeed.

Наоми Кембъл, раждането на първото ѝ дете и ползвала ли е сурогатна майка

Била ли е Наоми бременна

И има ли си бебето татко

А сега, когато вече е майка, Наоми е категорична, че никога не е изпитвала толкова любов, колкото през последните седмици. Тя не пропусна да благодари на всички за милите пожелания както за раждането на дъщеря й, така и за рождения й ден.