Дакота Фанинг разкрива, че има една специална дата всяка година, която Том Круз никога не забравя: нейният рожден ден. По време на скорошно интервю за Harper"s Bazaar с колегата си Андрю Скот, актрисата споделя, че е получила първия си мобилен телефон като подарък именно от звездата от "Топ Гън: Маверик". 

Сури Круз и майка й Кейти Холмс - колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Сури навършва 18 този месец

Фанинг потвърждава, че актьорът й е подарил MotorolaRazr за 11-ия й рожден ден, докато снимат заедно "Войната на световете" от 2005 г. "О, Боже мой, бях толкова развълнувана", спомня си актрисата от "Здрач", преди да отбележи: "Нямаше на кого да се обадя или да изпратя съобщение по това време", затова не е сигурна колко полезен е подаръкът за нея, но пък е сигурна в едно: "Знаете ли, бях само на 11, но ми хареса да го имам. Чувствах се толкова готино."

Този мил жест от страна на Том Круз обаче не е еднократна проява на внимание към колежката му. Подаръците за рождения ѝ ден всъщност не спират със запомнящия се флип телефон. Фанинг казва, че 20 г. по-късно все още получава подаръци от актьора от "Мисията невъзможна".

Снимка 661211

Източник: GettyImages

"Том ми изпраща подарък за рожден ден всяка година от този рожден ден насам", обяснява актрисата, отбелязвайки, че последният е пристигнал на 30-ия й рожден ден по-рано през април.

Снимка 661210

Източник: GettyImages

Фанинг не крие, че счита звездата от поредицата "Мисията: невъзможна" за свой "приятел за цял живот". Преди години в предаването Watch What Happens Live споделя, че няколко пъти е очаквала подаръците да спрат.

Снимка 661212

Източник: GettyImages

"Винаги си мисля: "О, когато стана на 18, той най-вероятно ще спре. О, 21 - ще спре. Но той изпраща подарък всяка година. Наистина е мило", обяснява още актрисата.