Моника Белучи отново е влюбена. А ние вече знаем и в кого. Преди няколко седмици италианката сподели пред списание Paris Match, че за пръв път след развода й с актьора Винсент Касел отново се чувства обичана.

Няколко нови снимки, разпространявани от френското издание Voici, разкриват и самоличността на любимия ѝ. Става дума за Николас Лефебре - 36-годишен френски художник, с когото Моника Белучи се запознава миналото лято. Оттогава двойката поддържа връзката си в изключителна дискретност.

Моника Белучи признава, че човекът, с когото споделя живота си, не се занимава със същата професия като нея, но пътува много често, затова я разбира отлично.

В същото интервю италианската актриса твърди, че "изживява един великолепен момент" и че е преоткрила свободата си, пет години след като се разведе със съпруга си.

Николас Лефебре има шестгодишна дъщеря от предишна връзка и притежава галерия в Париж. Неговата страст и отдаденост в света на изкуството е очевидна, особено към етно творения, които подхранват социалните мрежи на този художник, влюбил се в една от най-желаните актриси в киното. Нищо от профила му обаче не издава, че има връзка с Моника Белучи.