Моника Белучи не спира да ни изумява с начина по който изглежда, дори и на 56. Доказателство за това е и последната корица на френското списание Madame Figaro.

Актрисата не пропусна да сподели някои снимки от фотосесията на страницата си в Instagram.

Те са дело на Сабина Виллер, която очевидно е предразположила модела си да изрази себе си по най-добрия възможен начин.

На една от снимките актрисата е бяла рокля Dior, удобно разположена в кресло. Другият кадър с рокля на цветя Lanvin е направен на чист въздух и зарежда с лятно настроение.

Пред списанието тя споделя, че дори в мечтите си не си е представяла толкова успешна кариера. "Когато започнах на 25 години, не можех и да си представя, че и на 50 ще бъда на снимачната площадка", казва Белучи.

Актрисата споделя, че двете ѝ дъщери - 16-годишната Дева и 11-годишната Леони, са нейният абсолютен приоритет в живота. Именно майчинството е това, което ѝ е помогнало да открие себе си напълно. И понеже в момента е ангажирана със снимките на новия си филм, тя не пропусна да разкаже и за него. 

La Befana Vien Di Notte, Моника Белучи и колко неузнаваема е актрисата в новата си роля

Моника Белучи е неузнаваема

Една красива вещица

"Това е моят първи детски филм, и аз съм много весела на снимачната площадка". Във филма тя играе добрата вещица, спасяваща деца в новия филм La Befana Vien Di Notte 2, припомня Spletnik.