Откакто стана съпруга на принц Хари, Меган Маркъл е в непрестанна битка за обичта и одобрението на всички. И това не е изненада, особено на фона на вече затвърдилата се като любимка Кейт Мидълтън.

С обиколката си в Южна Африка, която херцогът и херцогинята на Съсекс предприеха едва четири месеца след раждането на сина им Арчи, двамата отново насочиха цялото внимание към себе си. И изглежда стратегията им работи, защото трупат все повече и повече звездни и влиятелни поддръжници.

Маркъл има много приятели в светските среди, но с последните си публични изяви успя да затвърди симпатиите на бившата Първа дама на САЩ Мишел Обама. Двете са приятелки отдавна, но сега тя реши да се изкаже публично като голяма фенка на съпругата на Хари.

Снимка 444803

Източник: GettyImages

Госпожа Обама сподели със своите над 33 милиона последователи в Instagram, че херцогинята на Съсекс е лидер, който с мисъл разбира рамките и създава един по-добър свят. Меган е и вдъхновение за мнозина, благодарение на каузите, които е припознала като свои.

Думите на Мишел Обама са поредното голямо признание, което Маркъл получава. И двете дами се сблъскаха с предразсъдъци в началото на трудния си път, но успяха да докажат, че са достатъчно силни, за да се преборят с тях. А жени като тях никога не пропускат възможността да се подкрепят.