На няколко пъти Мила Кунис и Аштън Кътчър демонстрираха, че разкритията на Деми Мур за брака й с актьора не могат да променят тяхната любов. Двамата са като влюбени хлапета, които си умират да се забавляват. А чувството за хумор е присъща черта и за него, и за нея.

Преди дни Кунис участваше в подкаст с актрисата Андреа Савидж и й се наложи да отговаря на няколко доста любопитни въпроса. Един от тях - за кого би предпочела да се ожени Кътчър, ако смъртта ги раздели и той остане сам.

Сред петте възможни варианта, които водещата даде на Кунис, тя се спря на най-изненадващия - своята майка. Актрисата шеговито заяви, че иска тя да се забавлява и да го прави точно с нейния мъж.

Снимка 446687

Източник: GettyImages

"Съжалявам, татко. Сигурна съм, че ти си страхотен, но моят съпруг е забавен и невероятен през цялото време." За да допълни картинката, Кунис заяви, че майка й ще прави най-страхотната храна за нейните деца, а и Кътчър със сигурност винаги ще е добре нахранен.

Мила Кунис, Аштън Кътчър и как отбелязаха рождения ден на дъщеря им

Усмивките, които Деми Мур не успя да открадне

Мила Кунис и Аштън Кътчър - по-щастливи от всякога

Затова и този сценарий й звучи наистина добре - в рамките на шегата, разбира се. А извън тях Кунис споделя, че Аштън и майка й и сега имат страхотни отношения. Нещо повече - тя обича него повече, отколкото нея, пише Yahoo News.