Мелинда и Бил Гейтс подадоха молба за развод през май 2021 г., а през август раздялата им беше официално финализирана. За 27-годишния си брак бившата вече двойка е отгледала три деца - Дженифър (26 г.), Рори (23 г.) и Фийби (20 г.).

Мелинда Гейтс, в търсене на нова връзка и еротичният курс, който е изкарала при Естер Перел

Еротичният курс, който Мелинда Гейтс изкара

Милиардерката е в търсене на нова връзка

Колкото и време да е минало от развода обаче, още в първото си интервю след него, самата Мелинда Гейтс си призна, че вече "определено" е отново отворена за срещи.

"Надявам се това да ми се случи отново" бяха точните ѝ думи пред Гейл Кинг в американското предаване CBS Mornings от този март.

Относно отношенията между бившите съпрузи, Мелинда Гейтс споделя, че те са "приятелски". Освен това тя допълва, че има "продуктивни работни отношения" с бившия си съпруг, предвид че работят заедно в The Gates Foundation, която основават през 2000 г.

Мелинда и Бил Гейтс

Източник: GettyImages

Мелинда и Бил Гейтс

Колкото и обаче болезнена да е била раздялата между двамата, както я определя самата Мелинда Гейтс, тя явно вече се чувства готова да продължи напред в романтичен план и да излиза на срещи.

Носят се слухове, че Мелинда Гейтс се среща с Джон Дю Пре, който е бивш репортер. Смята се, че те прекарват време заедно от няколко месеца и са ходили заедно на баскетболен мач, пише People.

Откакто Мелинда и Бил Гейтс се разведоха, това е първият път, в който се говори, че милиардерката има връзка. За Джон Дю Пре се знае, че има три деца от предишен брак и в момента работата му е свързана със стратегически комуникации.

Мелинда Френч Гейтс, Бил Гейтс и новите й признания за развода пред Fortune

Мелинда Гейтс откровено за развода

Колко болезнена е била раздялата с Бил

Въпреки че нито Мелинда Гейтс, нито Джон Дю Пре досега са коментирали дали са заедно или не, фактът, че най-малкото дете на Мелинда Гейтс следва Дю Пре в Instagram подсказва, че двамата е наистина възможно да са заедно.