Признаваме, принц Хари ни е слабост. Но да похарчим стотици хиляди долари, за да се срещнем с него за няма и половин час, ни звучи малко прекалено. Ето една прелюбопитна история с дата от миналата година, подробностите за която излязоха на бял свят чак сега.

В края на септември 2017 г. в Торонто се проведоха станалите вече традиция Invictus Games. Те са под патронажа на принц Хари и именно благодарение на тях зърнахме него и Меган Маркъл за първи път като официална двойка.

Но и една друга красива и известна дама не пропусна да се завърти около рижавия престолонаследник. Говорим за Първата дама на САЩ Мелания Тръмп. Тя бе в ролята на председател на американската делегация, а основната й задача се оказа да се срещне с принц Хари.

Снимка 390294

Източник: GettyImages

Но тази среща, от която има и доказателствен материал, че се е състояла, излезе доста солено на американския данъкоплатец. По груби сметки, 12-часовото пътуване до Канада на Мелания Тръмп и нейния антураж е струвало около 174 хиляди долара.

Мелания Тръмп , Мишел Обама и един скандал между две Първи дами

Тихата война на Мелания Тръмп и Мишел Обама

И признанията на бившата Първа дама

В тази сума влиза наемът на президентските апартаменти на два от най-скъпите хотели -  Ritz Carlton и Sheraton Centre Toronto Hotel, в които Първата дама не пренощува, но провежда кратки срещи. Едната от тях е именно с принц Хари, пише Express.