Първата дама на САЩ Мелания Тръмп продължава да бъде мистерия. Първоначално по-скоро мълчалива и в сянката на съпруга си, но и все по-директна и разговорлива - в последно време. Така започваме да научаваме много интересни подробности около нея. И започва лека-полека да ни замирисва на скандал.

Този път в основата му не е дънково яке с провокативен надпис или признание за брака й с Доналд. Оказва се, че Мелания и доскорошното Първа дама Мишел Обама никак не се харесват. Е, ако не друго, поне чувствата им са взаимни.

Снимка 352192

Източник: GettyImages

Преди броени дни излезе новата книга на госпожа Обама. В мемоарите си тя засяга редица теми, а ние ще акцентираме върху отношенията с госпожа Тръмп. Или по-скоро липсата на такива.

Студената война между двете започва още със спечелването на изборите от Доналд Тръмп. Както традицията повелява, семейство Обама предадоха мандата на семейство Тръмп в началото на 2017 г. А предшествениците на настоящото Първо семейство не успяха да скрият недоволството си от новия избор на американците.

Денят на инагурацията на Тръмп

Източник: GettyImages

Денят на инагурацията на Тръмп

Мишел Обама споделя, че дори не си е правила труда да се усмихва насила по време на инагурацията. Сподели също така, че с настоящата Първа дама нямат никакъв контакт.

Мелания Тръмп, Бриджит Макрон и една среща на Първи дами в Париж

Мелания Тръмп срещу Бриджит Макрон

Рунд пореден

Прието е да се иска съвети по оцеляване на тази позиция от предшествениците ти. Но явно Мелания Тръмп няма нужда някой да й казва как да се държи, как да се облича и какво да говори. Още повече това да е Мишел Обама, пише Bussiness Insider.