След края на президентския мандат на Доналд Тръмп, той и съпругата му Мелания се върнаха в луксозното си имение Мар-а-Лаго във Флорида. Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Къшнър пък заживяха под наем в не по-малко луксозен имот в Маями и всички сме в очакване на първите ходове на двете дами след напускането на Белия дом.

Мелания Тръмп, новият й офис и с какво ще се занимава съпругата на Доналд Тръмп

Новото начало на Мелания

Не иска да има шеф

По последна информация, Мелания вече е свикала свой екип, съставен предимно от съветниците си от Белия дом, с помощта на който ще продължи да развива дейността на организацията си Be Best, която подкрепя деца по целия свят.

Сега обаче госпожа Тръмп може да разчита само на собствения си бюджет, който се оказва доста оскъден. Но тя е свикнала да се оправя с малко, защото и по време на мандата на Доналд Тръмп си е налагала сериозни ограничения, и то заради доведената си дъщеря Иванка.

Снимка 499493

Източник: GettyImages

Според Стефани Уолкъф, която издаде книга с разкрития за бившата Първа дама, Мелания е трябвало да се лиши от много хора от екипа си, за да може да има повече от нейния бюджет за Иванка и Джеред Къшнър, които бяха съветници на държавния глава.

Така офисът на Първата дама се превръща в "офиса на Първото семейство", а най-потърпевша от това се оказва госпожа Тръмп. И именно това е една от причините двете дами да не се разбират, предава Mirror.

Снимка 413487

Източник: GettyImages

Отношението към Мелания както в Белия дом, така и извън него, винаги е било снизходително - никой не е очаквал от нея да стори нещо значимо. Затова и не й е трябвал голям бюджет - тя просто няма за какво да го похарчи.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър и приходите им за 2020 г.

Кризата удари и Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

С колко милиона са назад

Самата Стефани Уолкъф също работи за бившата Първа дама без възнаграждение и не се притеснява да каже, че Мелания е била оставена в немилост и без възможност да наеме хора с опит и знания, които да й помогнат да опровергае негативната нагласа за себе си. И може би ако не бе в такава ситуация, тя можеше и да ни покаже целия си потенциал...