На 20 януари Доналд и Мелания Тръмп официално напуснаха Белия дом, за да го преотстъпят на Джо и Джил Байдън. Доскорошното Първо семейство на САЩ се върна в имението си за милиони Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, за да започне на чисто живота си.

Разбира се, всички сме повече от любопитни дали съвместното съжителство на Доналд и Мелания ще продължи и след края на мандата. Не е ясно кога ще разберем отговора на този въпрос, но вече знаем какви са професионалните планове на госпожа Тръмп за близкото бъдеще.

Докато бе в ролята на Първа дама, тя не блесна с особена инициативност, особено ако я сравняваме с предишните на нейната позиция.

Снимка 516010

Източник: GettyImages

Основната й дейност бе около инициативата Be Best, която има за цел да подкрепя децата, тяхното психично и физическо здраве, сигурността им в интернет и възможностите за развитие.

Именно около това Мелания смята да акцентира усилията си и след напускането на Белия дом. Според източници, цитирани от CNN, тя дори вече е свикала свой екип, който да й помага в делата.

Мелания Тръмп, краят на президентския мандат на Доналд Тръмп и плановете й за близкото бъдеще

Мелания иска да си ходи вкъщи

Как се подготвя за живота след Белия дом

Госпожа Тръмп ще продължи да работи с трима от доверените си съветници, като е възможно да разшири броя служители, ако е необходимо. Офисът им засега ще се намира голф клуба на семейното имение в Палм Бийч, но Мелания е в процес на оглед на имоти, за да намери отделно местенце за своите дела.