Иванка Тръмп и съпругът й може да се разделиха с постовете си в президентската администрация, но това определено няма да повлияе на разточителния начин на живот, на който са свикнали - дори напротив.

А след края на мандата на Доналд Тръмп е време и за една друга равносметка - колко по-богати са станали по-голямата му дъщеря и нейният любим.

Преди това обаче е важно да вземем предвид и думите на бащата на Къшнър - че той буквално се е "жертвал" в името на страната с държавния си пост, защото заради него приходите му намаляват драстично - от половин милиард, които може да изкара с бизнес, до "едва" 120 милиона.

Снимка 516953

Източник: iStock

Именно толкова (и малко отгоре) е общият приход на Иванка и съпругa й от януари 2020 до януари 2021 г., като предишните години са правели по около 157 милиона. И дори да ни изглежда нелепо да се оплакват, и те, и самият Доналд Тръмп са сериозно засегнати от финансовата криза, породена от пандемията.

Например, Иванка е прибрала само около милион и половина от Trump International Hotel във Вашингтон, в който има акции, като преди това сумата е била около четири милиона, предава Vanity Fair.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, остров Indian Creek и новият им имот в Бункера на милиардерите

Иванка Тръмп се изнася в Бункера на милиардерите

Кои ще са новите й съседи

На нас може да не ни се струва голяма работа, на за Тръмп и Къшнър определено не е приятно да са с едни около 30-40 милиона по-малко за последната година. Но явно не е чак такъв проблем, защото именно толкова инвестираха в новия си имот на острова, известен като Бункера на милиардерите.