САЩ, а и целият свят, са в очакване на финалните резултати от изборите за нов американски президент. А докато те станат факт, няма как да не обърнем малко внимание и на Първата дама.

Мелания Тръмп се появи за заключителна реч в деня преди вота, а на следващата сутрин отиде да даде гласа си с надеждата да продължи да бъде съпруга на американския президент.

Първата дама гласува в секция в Палм Бийч, Флорида, недалеч от имението Мар-а-Лаго, което обитава заедно с Доналд Тръмп. Напълно очаквано за нея, тя бе подбрала за повода тоалет, който няма как да остане без коментар.

Снимка 503995

Източник: GettyImages

Мелания заложи на рокля Gucci, чанта Hermes и обувки на висок ток на Christian Louboutin. Цялостната й визия се оценява на близо 20 хиляди долара, предава Fox News.

Снимка 503994

Източник: GettyImages

Но това, което направи най-голямо впечатление в нея, е, че й липсва най-важният аксесоар - защитната маска. Докато всички около Мелания носят такава, тя най-спокойно влиза да гласува без лично предпазно средство, което е в разрез с местните препоръки.

#fakemelania, Мелания Тръмп и продължаващите теории, че Тръмп използва двойници на първата дама

Направи ли го отново Доналд Тръмп

Белият дом, разбира се, отрича

В разрез е и с нейните собствени призиви от последните месеци да бъдем по-отговорни и да се пазим взаимно. Говорителката на Първата дама обясни ситуацията с това, че не е имало никого в непосредствена близост с нея, както и в самата избирателна секция, а и всички са тествани и негативни. Самата Мелания също наскоро преболедува от коронавирус и явно разчита на изградения си имунитет.