Делото срещу бившата служителка на Белия дом Стефани Уолкъф заради разкритията й за Мелания Тръмп може да е факт, но книгата "Melania and me" е на пазара вече повече от месец и от нея не спират да изскачат интересни разкрития за Първата дама.

Мелания Тръмп, Стефани Уолкъф, Melania and Me и делото срещу бившата служителка на Първата дама

Какво става, когато някой се изправи срещу Мелания

С Първата дама шега не бива

Поредното, което достигна до медиите, е свързано и с една друга много известна жена - Бионсе. От таен запис на Уолкъф от 2018 г. става ясно, че Мелания е била изненадана, но май по-скоро неприятно, от факта, че поп дивата е на корицата на най-важния за годината брой на Vogue - септемврийския.

"Ана Уинтър даде септемврийския Vogue и абсолютно, абсолютно всичко на Бионсе", възмущава се госпожа Тръмп. "Сега тя ще си наеме тъмнокож фотограф, който ще е първият, заснел корица на Vogue", Продължава с размишленията си тя.

Снимка 485439

Източник: GettyImages

А това, което прозира в думите й, изглежда като расизъм. Въпреки че Първата дама винаги се е дистанцирала от позицията на своя съпруг, който така и не се научи да признава равенството между всичко, независимо от пол и цвят на кожата.

И докато корицата на Vogue с Бионсе се превръща в историческа за списанието, а и не само, Мелания явно не може да приеме някоя друга популярна дама да създаде подобна медийна сензация, предава Daily Mail.

Мелания Тръмп, сватбената й халка близо 400 хиляди долара и защо я носи рядко

Мелания Тръмп и пръстенът за 400 хиляди долара

Символ на любов, символ и на...

След настаняването си в Белия Дом, Първата дама така и не се появи начело на никое списание, докато предшественицата й Мишел Обама натрупа сериозен опит. И така и не разбрахме на какво се дължи това - дали никой не я иска, дали тя се дърпа или пък президентът й забранява.